Ik ben Tinne.

In de eerste plaats ben ik een paramedische zorgverlener en administratieve duizendpoot. Na meer dan 10 jaar als medisch afgevaardigde te hebben gewerkt, heb ik in 2014 de sprong gewaagd om als zelfstandig freelancer te beginnen in de wereld van de bandagisterie. Mijn contacten bij de huisartsen in de regio kwamen toen goed van pas en hebben me een flink stuk op weg geholpen om te staan waar ik nu sta. Over de loop van de jaren heb ik geleerd om korsetten op te meten, terugbetalingen te begrijpen en uit te leggen en om steunkousen op te meten en te durven aandoen. Nog elke dag leer ik nieuwe dingen bij door de grote variatie in mijn dagelijkse contacten. En hoe meer ik leer, hoe beter ik kan helpen.

Ik ben dan zelf geen bandagiste (erkend verstrekker), ik werk reeds lange tijd samen met Arseus Medical. Hier heb ik mijn persoonlijke bandagiste die dezelfde werkwijze hanteert en klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt. Het voordeel dat onze samenwerking heeft, is dat er binnen het bedrijf steeds een bandagist ter beschikking is met de juiste kennis van zaken. Dit zorgt voor een continuïteit die belangrijk is in de zorgverlening.

En naast mijn job, die ik met veel plezier uitoefen, ben ik mama en partner.

Mama van een actieve spring-in-het-veld. Een zoon die mij jong houdt in hart en lichaam.

Partner van een man met een hersenletsel. In oktober 2022 kreeg mijn man een zware hersenbloeding die hij als bij wonder overleefde. En ook al houdt hij er weinig tot geen fysieke letsels aan over, het onzichtbare hersenletsel is er wel. Deze ervaring neem ik mee in de praktijk waardoor ik personen met een beperking en hun partners nu veel beter begrijp.

Waarom zou je kiezen voor mijn dienstverlening?
Omdat jij centraal staat. Want als jij tevreden bent, is jouw arts ook tevreden. En alleen met die basis ben ik tevreden!.

Waasland Beveren Kieldrecht Melsele Kruibeke Bazel Rupelmond Steendorp Temse Elversele Haasdonk Vrasene Verrebroek De Klinge Sint-Gillis-Waas Stekene Sint-Pauwels Kemzeke Nieuwkerken Sint-Niklaas Belsele Sinaai Lokeren Eksaarde Lochristi Beervelde Hamme Hamme Zogge Moerzeke Dendermonde Lebbeke Denderbelle Buggenhout Baasrode Grembergen Waasmunster Schoonaarde Berlare Schellebelle Wetteren Wichelen Massemen Melle Overmere Kalken Laarne Zele Bornem Puurs Willebroek Blaasveld

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.